Skip to main content

Risicobeheersing bij programma ERTMS

Ontdek de Toekomst van Spoorwegtechnologie!

Benieuwd naar de toekomst van spoorwegtechnologie? Leer alles over ERTMS, het European Rail Traffic Management System, en hoe het de spoorwegindustrie zal veranderen. U bent uitgenodigd voor een inspirerende lezingenavond over dit onderwerp in relatie tot risico's die betrekking hebben op het uitrollen van deze nieuwe techniek in een bestaande situatie.

Cabview Programma Highlights:
⇒ Uitleg en Context ERTMS - Wat, Waarom, Veranderingen
⇒ Techniek ERTMS - Inzicht in de Technologie
⇒ Risicomanagement - Beheer van Programmarisico's
⇒ Interactieve Stellingendiscussie
⇒ Afsluitende Borrel voor Netwerken

Wendi Mennen - Zelfstandige, Manager Ontwerp bij de programmadirectie ERTMS

Wendi heeft na haar studie technische informatica 5 jaar gewerkt in de telecom. Wendi is ruim 20 jaar werkzaam in het spoor en daarbij met name heeft ze zich in diverse rollen beziggehouden met ERTMS.  Wendi heeft tussentijds haar MBA gehaald. Wendi heeft veel kennis over de techniek van ERTMS, en ook de organisationele implicaties. Wendi is betrokken geweest bij de ontwikkeling van ERTMS in Nederland en de implementatie op de Betuweroute en Amsterdam-Utrecht. Naast diverse andere functies was ze programmamanager van de ERTMS Pilot Amsterdam-Utrecht. De afgelopen 8 jaar is ze betrokken bij het Programma ERTMS in diverse rollen.

Peter Bakker  - Directeur van Delta Pi, Risicomanager betrokken bij het programmateam ERTMS.

Directeur van Delta Pi, Risicomanager betrokken bij de programmadirectie ERTMS Peter heeft na zijn studie technische natuurkunde 10 jaar gewerkt aan nucleaire veiligheidsstudies. Zijn diepgaande kennis van veiligheid- en beschikbaarheidsanalyses heeft hij o.a. ingezet bij de aanleg van de hogesnelheidslijn-zuid, maar ook bij de stormvloedkeringen van Rijkswaterstaat. Tevens was hij betrokken bij de ontwikkeling en vrijgave van de ATB Verbeterde versie, maar ook bij het opstellen van prestatie-gestuurde instandhoudingsplannen voor vele sluiscomplexen. Bij het programma Ruimte voor de Rivier stond hij als assetmanager aan het begin- en eindpunt van het Reevediep (incl. het Reevesluiscomplex). Sinds begin 2022 is hij als risicomanager betrokken bij het ERTMS programma.

Mis deze unieke kans niet om de toekomst van spoorwegen en ERTMS te ontdekken. Leer, netwerk en stel direct vragen aan experts.

Datum en Tijd:
  • Datum: Woensdag 25 oktober
  • Tijd: 19:00 - 21:00 uur (inloop vanaf 18:00 uur)
Locatie: Kantoor van Delta Pi, Station Vught

Samen met NVRB, Peter Bakker en Wendi Mennen nodigen we u uit voor deze informatieve avond. We kijken uit naar uw komst op 25 oktober bij Delta Pi, Station Vught.

Aanmelding en Contact: Meld u aan via de website voor deze boeiende lezingenavond. Reserveer uw plek en ontvang meer informatie.

 Stap aan boord van de toekomst van spoorwegen! 

Informatie

Datum 25-10-2023 18:30
Einddatum 25-10-2023 21:00
Sluitingsdatum 26-10-2023
Max. deelnemers 45
Aantal plaatsen 8
Locatie Delta Pi (Stationsstraat 30, 5261 VB Vught)