Evenementen

11
okt
2021

Risicobeheersing Bouw en Explosieven - nieuwe datum!

11-10-2021 19:00 -21:00
gratis

Risicobeheersing in de bouw met betrekking tot explosieven - Sweco

hoe is de granaat van moordwapen een modeobject ge

Het zal je maar gebeuren: een bom in je project! Op 11 oktober zijn we te gast bij ingenieursbureau en NVRB-lid Sweco voor lezingen over het thema risicobeheersing in de bouw met betrekking tot explosieven. De centrale vraag van de avond is: "Hoe Risicobeheersing in alle adviesdiensten vorm krijgt zonder kansrijke ontwikkelingen te verlammen."


Aan de hand van twee praktijkvoorbeelden zal de aanpak op dit onderwerp van Sweco gepresenteerd worden met uiteraard voldoende ruimte voor discussie. De presentaties zullen in een hybride vorm plaatsvinden: zowel live als via teams te volgen. Graag bij het aanmelden aangeven of je live aanwezig wilt zijn, of dat je het van een afstand zult volgen.

Aan de hand van twee presentaties zal er dieper op dit onderwerp worden ingegaan:

28
okt
2021

Excursie - 28 oktober

28-10-2021 13:00 -18:00
gratis

Excursie Green Village TU Delft: Thema Klimaatadaptatie

green village showcase


Een van de grootste uitdagingen van onze tijd is klimaatsverandering. Naast het proberen dit te beperken door duurzame altenatieven, zullen we de ingezette trend niet (volledig) kunnen keren en zullen wij onze leefomgeving aan moeten passen aan een veranderend klimaat, wat innovatie vereist.


Op 28 oktober organiseert de NVRB een excursie naar de Green Village bij de TU Delft rondom het thema klimaatadaptatie.


The Green Village is de proeftuin voor duurzame innovaties op de campus van TU Delft. Hier bouwen, onderzoeken, testen en demonstreren onderzoekers en ondernemers in nauwe samenwerking met overheden en publiek integraal hun experimentele duurzame innovaties in de woon-, werk- en leefomgeving. Door in dit regelluwe ‘openlucht-lab’, waar echt gewoond en gewerkt wordt, aandacht te besteden aan de technische, bedrijfseconomische, maatschappelijke en regelgevings/beleidsmatige uitdagingen, helpen zij innovatieve partijen via The Green Village versnellen van theorie naar praktijk om daar opgeschaald impact te hebben.

Contact

NVRB-secretariaat
p/a Bart Strijker
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


COPYRIGHT © NVRB 2021