Skip to main content

Excursie blankenburgtunnel

 

blankenburgverbinding

Ontdek de meest moderne en indrukwekkende wegverbinding van Nederland tijdens onze excursie naar de Blankenburgverbinding! Deze verbinding is een uniek staaltje techniek en veiligheid die de verbinding vormt tussen de A20 en de A15. Tijdens onze excursie op 24 mei 2023, zullen we de kans krijgen om het informatiecentrum te bezoeken en meer te leren over de veiligheidsaspecten van deze imposante constructie.

Onze gastspreker Sallo van der Woude, werkzaam bij Rijkswaterstaat, zal ons meer vertellen over de rol van Rijkswaterstaat bij dit project en de uitdagingen waar ze voor staan. Daarnaast zal Mark Schrieks, expert op het gebied van veiligheidsbeschouwingen, ons meenemen in de veiligheidsaspecten van de Blankenburgverbinding.

Na deze inspirerende presentaties krijgen we de kans om het informatiecentrum te verkennen en een rondleiding te krijgen van een voorlichter. We zullen zien hoe de verbinding tot stand is gekomen en welke uitdagingen moesten worden overwonnen om dit bouwwerk te realiseren.

Deze excursie is niet alleen educatief, maar ook gezellig. Na de rondleiding sluiten we af met een gezellige borrel om de ervaringen met elkaar te delen. Mis deze unieke kans niet om de Blankenburgverbinding te ontdekken en schrijf u nu in voor deze excursie op 24 mei 2023. We hopen u daar te mogen verwelkomen!

Voorlopig Programma voor 24 mei 2023, aanvang 13.00 uur

  • 13.00 uur: ontvangst met koffie/thee in de Maasdeltazaal van het informatiecentrum
  • 13.15 uur: gastspreker Sallo van der Woude (Rijkswaterstaat)
  • 14.00 uur: Mark Schrieks – veiligheidsbeschouwingen bij de Blankenburgverbinding
  • 14.30 uur: rondleiding door het informatiecentrum met een voorlichter
  • 15.15  - 17 uur: afsluiting en borrel

 

Informatie

Datum 24-05-2023
Einddatum 24-05-2023
Sluitingsdatum 24-05-2023
Max. deelnemers 30
Aantal plaatsen 4
Prijs per persoon Gratis
Locatie Informatiecentrum Blankenburgverbinding (Maassluissedijk 199)