Skip to main content

Risicobeheersing Bouw en Explosieven - nieuwe datum!

Risicobeheersing in de bouw met betrekking tot explosieven - Sweco

hoe is de granaat van moordwapen een modeobject ge

Op 20 september zijn we te gast bij ingenieursbureau en NVRB-lid Sweco voor lezingen over het thema risicobeheersing in de bouw met betrekking tot explosieven. De centrale vraag van de avond is: "Hoe Risicobeheersing in alle adviesdiensten vorm krijgt zonder kansrijke ontwikkelingen te verlammen."

Aan de hand van twee praktijkvoorbeelden zal de aanpak op dit onderwerp van Sweco gepresenteerd worden met uiteraard voldoende ruimte voor discussie. De presentaties zullen in een hybride vorm plaatsvinden: zowel live als via teams te volgen. Graag bij het aanmelden aangeven of je live aanwezig wilt zijn, of dat je het van een afstand zult volgen.

Vervanging railbeveiliging havengebied Rotterdam - Davey de Bruin

Bij de vervanging van de railbeveiliging in het havengebied Rotterdam zijn duidelijke doelstellingen voor zowel korte en lange termijn gesteld. Vanuit deze doelstellingen vertelt Davey hoe Sweco heeft geadviseerd om de toprisico's beheersen.

  • Hoe is men tot die doelstellingen gekomen?
  • Welke projectrisico’s bleken de toprisico's?
  • Hoe worden de toprisico's door ProRail beheersd?

Grootschalige sondeercampagne Yorick Palma

Er is een grootschalige sondeercampagne opgestart naar ontplofbare oorlogsresten op een Schipholterrein. Aan de hand van dit project zal Yorick vertellen hoe je in zo'n project omgaat met risico's: hoe sluit je vals-negatieven uit? En wat zijn methoden voor acute risicobeheersing?

Informatie

Datum 11-10-2021 19:00
Einddatum 11-10-2021 21:00
Max. deelnemers 50
Aantal plaatsen 40
Sluitingsdatum 11-10-2021
Prijs per persoon gratis
Locatie Sweco - De Holle Bilt 22, Bilt
40
Wij accepteren geen inschrijvingen meer